Veel gestelde vragen over reizen en vaccinatie

Heeft u vragen over reizen en vaccinatie? We geven u graag antwoord op de meest gestelde vragen. Indien uw vraag er niet bij staat kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We hopen dat deze informatie u helpt bij het plannen van een veilige en gezonde reis. Als u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een reizigersadvies, laat het ons weten.

Ja, Dr. Hohmann is gecertificeerd voor reizigersadvisering, medicatie en vaccinatieadvies, inclusief gele koorts. U kunt dus vertrouwen op deskundig advies voor uw reis.

Nee, in principe worden reizigersadviezen niet vergoed door de basisverzekering. Sommige aanvullende verzekeringen bieden echter wel dekking voor deze adviezen. Dit betekent dat u mogelijk een aparte rekening ontvangt voor de verstrekte adviezen. Hetzelfde geldt voor medicatie als vaccinaties Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie over de vergoedingen.

Medicatie en vaccinaties worden ALLEEN voorgeschreven na een volledig reizigersadvies. We willen benadrukken dat voorschriften niet worden verstrekt op verzoek van bijvoorbeeld werkgevers of reisbureaus. Het reizigersadvies proces zorgt ervoor dat de voorgeschreven medicatie en vaccinaties volledig zijn afgestemd op uw individuele behoeften en gezondheidssituatie.