Digitaal patiënten portaal

Online diensten

Om onze dienstverlening verder te verbeteren en vereenvoudigen bieden wij u een aantal online diensten waarmee u met ons direct een afspraak kunt maken en herhaalrecepten kunt aanvragen. De online diensten worden de komende periode uitgebreid met nieuwe mogelijkheden.

Online afspraak maken

Via ons patiënten portaal kunt u direct online een afspraak plannen wanneer het u uitkomt. Na inloggen kunt u onze agenda inzien en een afspraak plannen op de beschikbare dagen en tijden. Klik hier om naar het online patiënten portaal te gaan.

Herhaalrecept aanvragen

U kunt via ons patiënten portaal online een vervolgrecept aanvragen. Klik hier om een herhaalrecept aan te vragen.

Nieuwe online diensten

De komende maanden worden er meer online diensten beschikbaar gemaakt voor u via ons patiënten portaal.  Zo kunt u straks ook laboratorium uitslagen bekijken, uw medische dossier bekijken en via een video verbinding een consult met ons hebben. We houden u op de hoogte wanneer de nieuwe diensten beschikbaar zijn.

Online spreekuur met uw huisarts

Wilt u een consult met uw huisarts en u bent niet in staat om ons te bezoeken of wilt u dit na werktijd doen? Dan kunt u vanaf nu via Spreekuur.nl een digitaal consult doen met onze huisartsenpraktijk. U krijgt van ons antwoorden op de door u aangegeven klachten en indien noodzakelijk adviseren wij u om een afspraak te maken met ons of telefonisch contact met ons op te nemen. Deze dienst is beschikbaar voor alle patiënten die bij onze praktijk zijn ingeschreven. Let op: NIET voor spoedklachten waarbij een snel antwoord noodzakelijk is.

  • Stel uw vraag online
  • Door de slimme vragenlijst weten we snel hoe we u kunnen helpen
  • Stuur foto’s zodat de huisarts kan zien wat er aan de hand is
  • Ontvang een SMS wanneer u aan de beurt bent bij uw huisarts
  • Binnen ongeveer 1 werkdag een chat met je huisarts om uw vraag te bespreken

Start direct >