Digitaal patiëntenportaal

Online diensten

Om onze dienstverlening verder te verbeteren en vereenvoudigen bieden wij u een aantal online diensten waarmee u met ons direct een afspraak kunt maken en herhaalrecepten kunt aanvragen. De online diensten worden de komende periode uitgebreid met nieuwe mogelijkheden.

Online afspraak maken

Via ons patiëntenportaal kunt u direct online een afspraak plannen wanneer het u uitkomt. Na inloggen kunt u onze agenda inzien en een afspraak plannen op de beschikbare dagen en tijden. Klik hier om naar het online patiëntenportaal te gaan.

Herhaalrecept aanvragen

U kunt via ons patiëntenportaal online een vervolgrecept aanvragen. Klik hier om een herhaalrecept aan te vragen.

Nieuwe online diensten

De komende maanden worden er meer online diensten beschikbaar gemaakt voor u via ons patiëntenportaal.  Zo kunt u straks ook laboratorium uitslagen bekijken, uw medische dossier bekijken en via een video verbinding een consult met ons hebben. We houden u op de hoogte wanneer de nieuwe diensten beschikbaar zijn.

Online spreekuur met uw huisarts

Wilt u een consult met uw huisarts en u bent niet in staat om ons te bezoeken of wilt u dit na werktijd doen? Dan kunt u vanaf nu via Spreekuur.nl een digitaal consult doen met onze huisartsenpraktijk. U krijgt van ons antwoorden op de door u aangegeven klachten en indien noodzakelijk adviseren wij u om een afspraak te maken met ons of telefonisch contact met ons op te nemen. Deze dienst is beschikbaar voor alle patiënten die bij onze praktijk zijn ingeschreven. Let op: NIET voor spoedklachten waarbij een snel antwoord noodzakelijk is.

  • Stel uw vraag online
  • Door de slimme vragenlijst weten we snel hoe we u kunnen helpen
  • Stuur foto’s zodat de huisarts kan zien wat er aan de hand is
  • Ontvang een SMS wanneer u aan de beurt bent bij uw huisarts
  • Binnen ongeveer 1 werkdag een chat met je huisarts om uw vraag te bespreken

Start direct >