Maak kennis met onze

Huisartsen

Onze ervaren en betrokken huisartsen staan dagelijks voor u klaar om u passende zorg en aandacht te geven. We stellen ons graag even aan u voor.

huisarts & Praktijkhouder

Annemarie de Vet

Open minded, betrokken, direct, authentiek, glas halfvol, praktisch en oplossingsgericht. Annemarie is huisarts sinds 2005 met ruime ervaring in het huisartsenvak. Uw probleem is mijn uitdaging, geniet van gesprekken, coaching van ziekte en levens-ervaringen.

HUISARTS & praktijkhouder

Femke Hohmann

Energiek, scherp, grondig, betrokken en empatisch met oprechte interesse in u als persoon. Samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past. Ook Femke is huisarts sinds 2005 en heeft een ruime ervaring binnen het huisartsenvak.

waarnemend HUISARTS

Sandra Kleingeld

Sandra werkt vanaf november 2019 in onze praktijk. Zij versterkt ons team als waarnemend huisarts. Zij is een doortastende huisarts met ruime ervaring.

Huisarts in opleiding

Rosa van den Berg

Rosa is op 1 maart 2020 ons team komen versterken voor 3 dagen per week. Zij is basisarts en 3e jaars huisarts in opleiding. Rosa heeft al werkervaring op de spoedeisende hulp, de chirurgie en binnen de psychiatrie. Zij zal voor de periode van een jaar werkzaam zijn in onze praktijk.

HUISARTS In opleiding

Frans Smits

Frans is op 1 maart 2020 ons team komen versterken voor 3-4 dagen per week. Hij is basisarts en 1e jaars huisarts in opleiding.
Frans heeft al als arts gewekt op de spoedeisende hulp, de orthopedie en in het verpleegtehuis.