Maak kennis met onze

Artsen

Onze ervaren en betrokken artsen staan dagelijks voor u klaar om u passende zorg en aandacht te geven. We stellen ons graag even aan u voor.

arts & Praktijkhouder

Annemarie de Vet

Open minded, betrokken, direct, authentiek, glas halfvol, praktisch en oplossingsgericht. Uw probleem is mijn uitdaging, geniet van gesprekken, coaching van ziekte en levens-ervaringen.

ARTS & praktijkhouder

Femke Hohmann

Energiek, scherp, grondig, betrokken en empatisch met oprechte interesse in u als persoon. Samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past. 

ARTS

Willemijn Touw

Willemijn is een zeer kundige, efficiënte en betrokken huisarts die altijd klaar staat voor de patiënten.

Arts

Stefan Labrujere

Stefan heeft veel ervaring in de anesthesie en vanuit de IC heeft hij veel kunde meegenomen naar de praktijk. Stefan is doelgericht besluitvaardig en to the point.

Arts

Liridona Hameli

Liridona is een enthousiaste en betrokken en open arts. Zij heeft haar ervaring in de interne geneeskunde meegenomen naar onze praktijk.

Arts

Virgilla van Gastel

Virgilla is een bevlogen en vaardige arts met compassie voor haar patiënten. Ze is communicatief sterk en werkt georganiseerd.

Arts

Vera de Geus

Vera is een enthousiaste en praktisch ingestelde huisarts met veel ervaring. Ze hanteert een no-nonsense aanpak en is oplossingsgericht.