Maak kennis met onze

Huisartsen

Onze ervaren en betrokken huisartsen staan dagelijks voor u klaar om u passende zorg en aandacht te geven. We stellen ons graag even aan u voor.

huisarts & Praktijkhouder

Annemarie de Vet

Open minded, betrokken, direct, authentiek, glas halfvol, praktisch en oplossingsgericht. Annemarie is huisarts sinds 2005 met ruime ervaring in het huisartsenvak. Uw probleem is mijn uitdaging, geniet van gesprekken, coaching van ziekte en levens-ervaringen.

HUISARTS & praktijkhouder

Femke Hohmann

Energiek, scherp, grondig, betrokken en empatisch met oprechte interesse in u als persoon. Samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past. Ook Femke is huisarts sinds 2005 en heeft een ruime ervaring binnen het huisartsenvak.

huisarts io

Stefan Labrujere

Stefan is 3e-jaars huisarts io. Hij is een ervaren dokter die direct en kundig is met veel ervaring op de Intensive care. Hij zal ons team versterken van 1-12-2021 tot 01-12-2022

Huisarts in opleiding

Annemarie Schop

Annemarie Schop is 1e-jaars huisarts in opleiding. Na haar wetenschappelijke carrière in biomedische wetenschappen is zij geswitcht naar Geneeskunde met groot plezier. Aan einde van dit jaar rondt zij haar promotieonderzoek af. Annemarie blijft tot sept 2021

HUISARTS Io

Willemijn Touw

Willemijn is 3e-jaars huisarts io en blijft tot 1 april 2022 verbonden aan onze praktijk. Willemijn staat bekend als een kundige, efficiënte en adequate huisarts.