Zorgwijzer

Ontwerp en inrichting van de nieuwe praktijk

Voor de inrichting van onze nieuwe praktijk hebben we veel aandacht besteed aan het welzijn van u en onze medewerkers. We willen natuurlijk graag werken in een prettige omgeving waar wij u passende medische zorg kunnen bieden. En ook u moet zich natuurlijk prettig en vertrouwd voelen in onze praktijk. Om dit te kunnen realiseren hebben wij de experts van Fabrica Autentica ingeschakeld. Zij  hebben een prachtig ontwerp gemaakt welke naadloos aansloot bij onze visie. De daaropvolgende bouw en realisatie van de nieuwe praktijk is tevens perfect door hen uitgevoerd. We zijn erg trots op het eindresultaat en we voelen ons al helemaal thuis in de nieuwe praktijk. En belangrijker nog; we hebben al veel positieve reacties ontvangen van onze patiënten en zorgprofessionals. Bekijk de sfeerfoto’s

Veel licht en groen

Het is bekend dat mensen zich prettiger voelen in een omgeving met veel daglicht en groen. Onze praktijk biedt dan ook veel daglicht in de diverse ruimtes door toepassing van staal en veel glas. Een industriële look, maar wel een sfeer die rust en warmte uitstraalt. Iedere ruimte is voorzien met prachtige planten voor een huiselijk en natuurlijk gevoel.

Kunst in de praktijk

Voor de kunstwerken in onze praktijk hebben wij de kenners van AAA fresh123 ingeschakeld. Zij hebben onze praktijk aangekleed met bijzondere kunstwerken en geven de praktijk een eigentijdse uitstraling.

Een prettige geur 

Wij hebben ook goed nagedacht over de geur in onze praktijk. Onderzoek leert namelijk dat geur een prikkeling teweegbrengt in ons emotioneel centrum, ofwel onze emotie direct beïnvloedt. Wij hebben de specialisten van Iscent gevraagd een prettige geur te verzorgen voor onze praktijk. En dat ruikt u direct!

Toegankelijk voor mindervaliden

Onze praktijk is geschikt voor mindervaliden en rolstoelen met eigen opgang binnen de praktijk en goede bestrating naar de ingang van onze praktijk zijn in de maak. We hebben een toilet geschikt voor mindervaliden.