blijf op de hoogte

Nieuwsberichten

Verhuizing naar nieuwe praktijk

15-11-2019 – Inmiddels zijn wij verhuisd naar onze nieuwe praktijk aan de Weteringstraat 227. Er worden de komende dagen nog wel werkzaamheden verricht, maar we proberen eventuele hinder tot een minimum te beperken. In onze nieuwe praktijkruimte hebben we meer ruimte waardoor we patiëntenzorg nog beter en efficiënter kunnen aanbieden.

 

Wat merkt u van de verhuizing?

Voor ons team brengt dit uiteraard een hoop extra werk met zich mee de komende tijd, maar we zorgen ervoor dat onze patiënten zo weinig mogelijk merken van de verhuizing. Voor de patiënten verandert er behalve de locatie niets. U blijft dezelfde mensen zien, krijgt dezelfde aandacht en uw dossier gaat in de huidige status mee. De praktijk is inmiddels geopend voor patiënten en er wordt de komende tijd hard gewerkt om alles helemaal klaar te krijgen. We hopen op uw begrip voor eventuele hinder.

Welkom op onze nieuwe praktijk

Vanaf maandag 18 november heten wij u graag welkom op onze nieuwe locatie en laten we u graag vol trots het resultaat zien van al het harde werk dat gedaan wordt om voor ons, maar vooral ook voor u, een toekomstbestendige praktijk neer te zetten. De praktijkruimte zal een stuk ruimer zijn dan de huidige en er is een duidelijkere infrastructuur in het gebouw. De nieuwe locatie is ongeveer 100 meter verwijderd van de oude, maar mocht u vragen hebben over de vind- of bereikbaarheid van onze nieuwe praktijk, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Tot ziens op onze nieuwe locatie: Weteringstraat 227 te Rotterdam!