blijf op de hoogte

Nieuwsberichten

Gezondheid en leefstijl

 

Uw gezondheid is belangrijk en wanneer u klachten heeft dan helpen wij u graag om deze klachten te verlichten of weg te nemen. U kunt zelf echter ook een groot deel bijdragen aan een goede gezondheid door een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Wij coachen u hier graag in en geven u handvatten om op een verantwoorde manier met uw lichaam om te gaan.

Voorkomen is beter dan genezen

Eén van de beste medicijnen tegen ziektes en kwalen is gezond eten, voldoende bewegen en sporten. Maar wat houdt een gezonde levenswijze precies in. Veel mensen willen wel hun leefstijl aanpassen, maar weten niet precies hoe ze dit moeten doen. Wanneer iemand de eigen regie heeft over zijn leefstijl en gezondheid, dan leidt dat tot een blijvend resultaat. Op die manier zijn veel ziektes te voorkomen en kunnen bestaande klachten zelfs worden gereduceerd of verdwijnen ze zelfs.

Voedingleeft.nl

Net zoals veel andere experts beveelt Hohmann & de Vet de leefstijlprogramma’s van voedingleeft.nl aan. Deze programma’s zijn opgezet in samenwerking met experts binnen verschillende organisaties en binnen een programma ontdekt u wat voor u een passende leefstijl is. Er zijn verschillende programma’s die ieder aansluiten op een gezonde levenswijze is het algemeen of in combinatie met een bepaalde ziekte of aandoening. Zo zijn er programma’s voor mensen met diabetes, MS, reuma, hart- en vaatziekten, etc.

Een leefstijl is voor altijd

De programma’s op voedingleeft.nl vormen geen tijdelijke oplossing, maar het is de bedoeling dat u hierbinnen een leefpatroon ontdekt dat u voor altijd aan kunt houden. Geen dieet, maar een gebalanceerd patroon met onbewerkte en verse producten, waarmee u gevarieerde en verzadigende maaltijden kunt bereiden. Maar ook slapen, bewegen en prikkels komen aan bod binnen het programma. Wilt u meer weten over de programma’s van voedingleeft.nl? Neem dan contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.