Veel gestelde vragen over luchtwegklachten en COVID-19 (Corona) bij bezoek van onze praktijk

Heeft u vragen over luchtwegklachten en COVID-19 (Corona) bij bezoek van onze praktijk? We geven u graag antwoord op de meest gestelde vragen. Indien uw vraag er niet bij staat kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wij vragen u vriendelijk om een mondkapje te dragen in onze praktijk als u luchtwegklachten heeft of als u mogelijk besmet bent met COVID-19. Dit is belangrijk omdat het virus nog steeds kan worden verspreid, zelfs als u geen symptomen heeft. Door een mondkapje te dragen, helpen we het risico op besmetting voor andere patiënten en medewerkers te verminderen. Het is voor ons van groot belang dat we kunnen voorkomen dat andere patiënten in de wachtkamer of wijzelf ziek worden. Zo wordt de wachtkamer van de huisarts  geen plek waar je kans maakt besmet te worden met een luchtwegvirus. En onze medewerkers maken door een mondkapje te dragen als u luchtwegklachten heeft minder kans om ziek te worden en uit te vallen. De bezetting is al een uitdaging genoeg en op die manier kunt u ervoor zorgen dat wij beter beschikbaar blijven als u ons nodig heeft.

a, wij vragen u om ook dan een mondkapje te dragen in de praktijk. Luchtwegklachten kunnen worden veroorzaakt door verschillende virussen, niet alleen COVID-19. Door een mondkapje te dragen, beschermen we andere patiënten en medewerkers tegen mogelijke verspreiding van andere luchtweginfecties, wat kan helpen voorkomen dat zij ziek worden.

Wij vragen onze medewerkers ook om een mondkapje te dragen, zowel als u luchtwegklachten heeft als wanneer zijzelf luchtwegklachten ervaren. Dit doen we om uw veiligheid en die van onze medewerkers te waarborgen. Door het dragen van een mondkapje verminderen we het risico op verspreiding van infecties, wat essentieel is om een veilige omgeving te behouden voor alle betrokkenen en om de continuïteit van onze zorg te waarborgen.