Veel gestelde vragen COPD controle en medicatiebeleid

Heeft u vragen over COPD controle en medicatiebeleid? We geven u graag antwoord op de meest gestelde vragen. Indien uw vraag er niet bij staat kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bij ons staat uw gezondheid voorop, en we streven ernaar om uw COPD goed onder controle te houden. De huisarts is verantwoordelijk voor het medicatiebeleid, en regelmatige evaluatie is essentieel om ervoor te zorgen dat de voorgeschreven medicatie optimaal aansluit bij uw behoeften. Daarom nodigt uw huisarts u jaarlijks uit om de COPD-meter in te vullen, een eenvoudige vragenlijst die online beschikbaar is.

1x per jaar ontvangt u een beveiligde e-mail van VIP-Calculus met een link naar de COPD-meter. Met slechts 16 vragen kunt u in enkele minuten een waardevolle bijdrage leveren aan uw COPD-controle. De huisarts beoordeelt uw ingevulde vragenlijst.

Als er redenen zijn waarom u de COPD-meter niet kunt of wilt invullen, horen wij dat graag. Stuur ons een bericht per e-mail naar poh@hohmanndevet.nl of via het patiënten portaal van Uw Zorg Online. Uw feedback is waardevol voor een passende zorgaanpak.

Indien de COPD-meter-beoordeling of andere COPD-controles aanleiding geven, nemen wij contact met u op. Samen met de huisarts of praktijkondersteuner wordt gekeken hoe de COPD beter ingesteld kan worden. Bij een goede COPD-controle behoeft er geen verdere actie en ontvangt u volgend jaar weer een uitnodiging voor de COPD-meter.

Zeker! Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de huisarts. Uw gezondheid is belangrijk, en wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen.